Klantenprofiel

Fabory Group is een toonaangevende groep van technische handelsondernemingen, specialist in bevestigingsartikelen, met ruim 140 vestigingen in 14 landen en meer dan 1.600 medewerkers. Fabory biedt naast een uitgebreid assortiment bevestigingsartikelen, een grote verscheidenheid aan gereedschappen en industriële producten van A-merken. 
Als bevestigingsspecialist geeft Fabory dagelijks advies aan klanten over allerlei technieken voor onder andere montage, corrosiebescherming en verankering. Zij stelt gedetailleerde informatie ter beschikking in de vorm van catalogi en uitgebreide productdocumentatie in meerdere talen.

Digital Asset Management| Mediastudio | Uploadcenter

PX DAM ontwikkelde voor Fabory een online Mediastudio met een zeer toegankelijke interface, een grote gebruiksvriendelijkheid en een nauwgezette beheersing van gebruikersrechten.

Fabory gebruikt de tool voor het opslaan, beheren en distribueren van digitale bestanden (beeldmateriaal, grafische opmaakbestanden,  …). De beheerders van Fabory voegen informatie toe en stellen het materiaal online beschikbaar in de gewenste rubriek. Collega’s en externe partners kunnen op gelijk welk moment materiaal opvragen en downloaden, uiteraard volgens afgebakende rechten die door Fabory worden bepaald.

Dankzij PX DAM wordt er bij Fabory geen tijd verspild aan het zoeken naar gepaste beelden en data. De PX Mediastudio geeft continu toegang tot alle actuele bestanden op één centrale plaats.

PX DAM voorziet ook in de catalogiproductie voor de diverse merken van Fabory. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met PX Documents & Catalogs.

Catalogi
Brochure
Brochure

  • * Condor is een submerk van Fabory


Dirk van der Heyden

Gedelegeerd bestuurder


"In 1992 was er nood aan kleine, wendbare organisaties. Dat vonden Luc en ik toch. Daarom richtten we PX op. Snel inspelen op technologische veranderingen, dat is wat we sindsdien doen. De grafische industrie is een boeiende sector met een trendsetters-mentaliteit. PX gaat daar graag in mee.

In mijn functie moet ik me niet alleen continu bijscholen over nieuwe technieken, maar ik verdiep me ook in HR-topics en financiën. Die kennis draag ik dan over aan de rest van het team, zo kan iedereen ervan leren. Erg stimulerend vind ik dat.Ik ben toch wel trots op de goede verstandhouding die hier tussen de collega's leeft. Het is bijzonder inspirerend om samen projecten te realiseren en net dat ietsje meer te doen. Een tevreden klant is dan de kers op onze taart."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dirk
  • bel Dirk op 03 443 27 66
×

Luc Naets

Technical Manager


"Traditionele fotogravures. Het had wel wat. Maar het vroeg ook veel handwerk en dat kon in 1992 echt wel anders. De combinatie Mac PostScript en Agfa zorgde voor betaalbaar, kwalitatief drukwerk op kleine schaal. PX was geboren. Ik heb oog voor alles wat er grafisch mooi uitziet. Professioneel mag ik daar dagelijks mee bezig zijn, maar ook in mijn vrije tijd houdt het me in de ban. De hoezen van vinyl zijn soms echte kunstwerken. Ik ben gepassioneerd verzamelaar van soul en R&B. Procescontrole en -optimalisatie behoren tot mijn specialiteiten, net als automatisering. Het is wel duidelijk dat ik me graag specialiseer. In print of muziek, het gaat allemaal heel ver. En zo gaat PX ook steeds verder, breder, beter, meer. Met onze blik op de toekomst."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Luc
  • bel Luc op 03 448 21 51
×

Tom Van Broeckhoven

Klantencontact


"Ik hou van de kleur rood. Ze symboliseert het vuur en de passie waarmee ik elke ochtend aan mijn werkdag begin. Dirk en Luc trokken mij in 1997 aan om bij PX 'Digital Printing' op te starten. Het klikte meteen en al snel viel alles in zijn plooi.

Het is fijn om kennis en ervaring te kunnen delen, om oplossingen te bedenken die verder gaan dan wat de opdrachtgever verwacht, om trouw te blijven aan wat goed is en open te staan voor beter.

Het is fijn om gewaardeerd te worden, door klanten en collega's. Ik zie PX niet echt als werkgever, maar eerder als een belangrijk hoofdstuk in mijn leven. We schrijven nu al 16 jaar samen PX-geschiedenis en dat mag gerust nog veel langer duren."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tom
  • bel Tom op 03 443 27 63
×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×